Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ár:
2.100 Ft
Menny.:db

A szósszal, mely azzal írt történelmet, hogy megmutatta: hogyan használjuk fel a szarvasgombát a konyhában. A champignon gomba párosítása a fekete szarvasgombával a legnépszerűbb termékké nőtte ki magát. A champignont hagyományosan olívaolajon sóval, borssal és egy kis fokhagymával megpirítják, majd ehhez kerül a nyári szarvasgomba.

Összetevők: champignon (54%), víz, extraszűz olívaolaj, 8% nyári szarvasgomba (Tuber Aestivum Vitt), só, tintahal tinta, aroma, napraforgó lecitin, növényi rost, fekete bors, sav szabályozó, citromsav (E330), fokhagyma.

Energiaérték (100 g átlagérték): Kcal 133 - Kj 549.

Súly: 80 g.

Gyártó: Urbani Tartufi

Youtube videók

Leírás

A szarvasgombás készítmények atyja, a salsa tartufata, avagy csiperke salsa könnyen felhasználható. Nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik: champignon, só, bor, szarvasgomba és tintahal tintája, ami a különleges színét adja. Magában is nagyszerűen lehet fogyasztani, de krémekbe, szószokba vagy pedig pastaszószkhoz is kiváló. Kóstolja meg ezt az igazi olasz finomságot! 

Keresés