Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Átvétel és fizetési módok

 

Elérhetőségeink:

E-mail cím:
info@italiadivina.hu

Levelezési cím:

1145 Budapest, Törökőr utca 69.

Telefon:   
+36 70 316 3091

+36 20 414 5490

Átvételi pontok

Molinari Kávéház 

 

Cím: 1133 Budapest, Váci út 78./B

Nyitvatartás: H-P: 9.00-18:00; Szo-V: zárva

 

Italia Divina Kft.

 

Cím: 1145 Budapest, Törökőr 69.

Nyitvatartás: H-P: 9.00-17:00; Szo-V: zárva

Előreutalás

Kényelmes és biztonságos készpénz nélküli fizetési mód a banki átutalás, mely előre történik. Miután leadtad a megrendelésedet Webáruházunk egy automatikus e-mail üzenetet küld az általad a megrendelés során megadott e-mail címre, amelyben az összes, az utaláshoz szükséges adat és információ (Webáruházunk számlaszáma, a megrendelés végösszege stb.) szerepel. Miután átutaltad az összeget és az beérkezett számlavezető bankunkhoz, visszaigazoljuk a befizetést.

A termék vételárának kiegyenlítését követően Webáruházunk haladéktalanul megküldi neked az általad kifizetett összegről szóló számlát. A számlát Webáruházunk az általad a termék megrendelése során megadott e-mail címre, elektronikus számla formájában a termék vételárának kiegyenlítését követően haladéktalanul, de legfeljebb 3, azaz három munkanapon belül küldi meg.

Előreutalás esetében a termék vételára átutalására neked 2 munkanap áll rendelkezésedre. Amennyiben 2 munkanapon belül nem utalod át az összeget, Webáruházunk automatikusan törli a megrendelést.

Kérünk, banki utalásnál a közlemény rovatba minden esetben írd be a Webáruházunk által a megrendelés visszaigazolásakor küldött e-mailben szereplő befizetési azonosítót és a megrendelési számot.

Bankszámlaszám: K&H Bank 10409015-50526871-81881006.

Bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés révén kényelmesen és biztonságosan vásárolhatsz áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után a K&H Bank weblapjára irányítunk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethetsz bankkártyáddal. Csak annyi a dolgod, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattints, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártyád számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadd. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérünk, érdeklődj bankodnál, hogy a kártyád felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

      

Készpénzes fizetés


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Keresés