Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Durum

Itt jársz éppen: Kezdőlap > Tészták >

Durum

1.495 Ft

Ugye neked is elsők között jut eszedbe a bazsalikom, ha az olasz konyháról van szó? Az Antico Pastificio Umbro is hasonlóan gondolkodott, épp ezért már a tésztába is belekeveri ezt a zöldfűszert, ezáltal plusz frisseséget és színt kap a pasta.

A  Monte Subasio alján található zöld völgyben, Assisi, Perugia és Spoleto között - Umbria régió ékszerei között – fekszik az Antico Pastificio Umbro ősi gyára, amely a régi, hagyományos módon készíti a tésztát. Fontos megjegyezni a Monte Subasio völgy kis folyóiból származó tiszta vizet, mert egészséges állagot biztosít a tészta számára, ezáltal nagyban hozzájárul a minőséghez.  A bronz extruderek és a tészta kézi vágásának módszerét magas fokon művelve készül el a tészta, amit ezután hosszú ideig lassan szárítanak.

Kóstold meg ezt a bazsalikomos különlegességet, ami az igazi olasz városkák hangulatát idézi!

 

1.499 Ft

Olaszország és a citrom kéz a kézben járnak. Miért ne készülne vele tészta is? Próbáld ki jól bevált tésztaszószaiddal, amihez plusz frisseséget ad ez az ízesített pasta.

A  Monte Subasio alján található zöld völgyben, Assisi, Perugia és Spoleto között - Umbria régió ékszerei között – fekszik az Antico Pastificio Umbro ősi gyára, amely a régi, hagyományos módon készíti a tésztát. Fontos megjegyezni a Monte Subasio völgy kis folyóiból származó tiszta vizet, mert egészséges állagot biztosít a tészta számára, ezáltal nagyban hozzájárul a minőséghez.  A bronz extruderek és a tészta kézi vágásának módszerét magas fokon művelve készül el a tészta, amit ezután hosszú ideig lassan szárítanak.

Kóstold meg ezt a citromos különlegességet, ami az iagazi olasz városkák hangulatát idézi!

1.999 Ft

Genovából, Liguria tartományból származik ez a fajta tészta, aminek a neve ˝kis nyelveket˝ jelent. Általában pestoval vagy tengergyümölcsivel készítik.

A  Monte Subasio alján található zöld völgyben, Assisi, Perugia és Spoleto között - Umbria régió ékszerei között – fekszik az Antico Pastificio Umbro ősi gyára, amely a régi, hagyományos módon készíti a tésztát. Fontos megjegyezni a Monte Subasio völgy kis folyóiból származó tiszta vizet, mert egészséges állagot biztosít a tészta számára, ezáltal nagyban hozzájárul a minőséghez.  A bronz extruderek és a tészta kézi vágásának módszerét magas fokon művelve készül el a tészta, amit ezután hosszú ideig lassan szárítanak.

Kóstold meg a linguinét, ami az igazi olasz városkák hangulatát idézi!

1.699 Ft

Olaszországban évszázadok óta hagyományosak a színes tészták. Az Antico Pastifio Umbro is tartja ezt a hagyományt, épp ezért csak természetes színezékkel dolgozik. A kurkumának és a tintahal tintának köszönhető ez az izgalmas színkombináció. Próbáld ki akár egy egyszerű cacio e pepe alapjaként vagy akár egy krémes tejszínes szósszal, és garantált lesz a nem mindennapi látvány. 

A  Monte Subasio alján található zöld völgyben, Assisi, Perugia és Spoleto között - Umbria régió ékszerei között – fekszik az Antico Pastificio Umbro ősi gyára, amely a régi, hagyományos módon készíti a tésztát. Fontos megjegyezni a Monte Subasio völgy kis folyóiból származó tiszta vizet, mert egészséges állagot biztosít a tészta számára, ezáltal nagyban hozzájárul a minőséghez.  A bronz extruderek és a tészta kézi vágásának módszerét magas fokon művelve készül el a tészta, amit ezután hosszú ideig lassan szárítanak.

Kóstolja meg a farfallét, ami az iagazi olasz városkák hangulatát idézi!

1.999 Ft

A Bella Italia termékcsalád magába foglalja a a hagyományt és az innovációt. Észak-Olaszországra jellemző ez a tésztaféle, aminek a neve az olasz pillangó szóból ered.

A  Monte Subasio alján található zöld völgyben, Assisi, Perugia és Spoleto között - Umbria régió ékszerei között – fekszik az Antico Pastificio Umbro ősi gyára, amely a régi, hagyományos módon készíti a tésztát. Fontos megjegyezni a Monte Subasio völgy kis folyóiból származó tiszta vizet, mert egészséges állagot biztosít a tészta számára, ezáltal nagyban hozzájárul a minőséghez.  A bronz extruderek és a tészta kézi vágásának módszerét magas fokon művelve készül el a tészta, amit ezután hosszú ideig lassan szárítanak.

Kóstold meg a farfallét, ami az igazi olasz városkák hangulatát idézi!

1.699 Ft

A Bella Italia termékcsalád magába foglalja a a hagyományt és az innovációt. Észak-Olaszországra jellemző ez a tésztaféle, aminek a neve az olasz pillangó szóból ered.

A  Monte Subasio alján található zöld völgyben, Assisi, Perugia és Spoleto között - Umbria régió ékszerei között – fekszik az Antico Pastificio Umbro ősi gyára, amely a régi, hagyományos módon készíti a tésztát. Fontos megjegyezni a Monte Subasio völgy kis folyóiból származó tiszta vizet, mert egészséges állagot biztosít a tészta számára, ezáltal nagyban hozzájárul a minőséghez.  A bronz extruderek és a tészta kézi vágásának módszerét magas fokon művelve készül el a tészta, amit ezután hosszú ideig lassan szárítanak.

Kóstold meg a penne rigatét, ami az igazi olasz városkák hangulatát idézi!

1.699 Ft

A Bella Italia termékcsalád magába foglalja a a hagyományt és az innovációt. Észak-Olaszországra jellemző ez a tésztaféle, aminek a neve az olasz pillangó szóból ered.

A  Monte Subasio alján található zöld völgyben, Assisi, Perugia és Spoleto között - Umbria régió ékszerei között – fekszik az Antico Pastificio Umbro ősi gyára, amely a régi, hagyományos módon készíti a tésztát. Fontos megjegyezni a Monte Subasio völgy kis folyóiból származó tiszta vizet, mert egészséges állagot biztosít a tészta számára, ezáltal nagyban hozzájárul a minőséghez.  A bronz extruderek és a tészta kézi vágásának módszerét magas fokon művelve készül el a tészta, amit ezután hosszú ideig lassan szárítanak.

Kóstold meg a fussilit, ami az igazi olasz városkák hangulatát idézi!

1.699 Ft

Ez a fajta tészta Nápoly kedvenc fajtájának, a makaróninak a testvére. A Tortiglioni név eredete az ácsmesterségből fakad, amikor a fát spirálisan bemarják. Pont ilyen a tészta formája is, ami által a szósz még jobban meg tud tapadni a felületén.

A  Monte Subasio alján található zöld völgyben, Assisi, Perugia és Spoleto között - Umbria régió ékszerei között – fekszik az Antico Pastificio Umbro ősi gyára, amely a régi, hagyományos módon készíti a tésztát. Fontos megjegyezni a Monte Subasio völgy kis folyóiból származó tiszta vizet, mert egészséges állagot biztosít a tészta számára, ezáltal nagyban hozzájárul a minőséghez.  A bronz extruderek és a tészta kézi vágásának módszerét magas fokon művelve készül el a tészta, amit ezután hosszú ideig lassan szárítanak.

Kóstold meg a ftortiglionit, ami az igazi olasz városkák hangulatát idézi!

1.599 Ft

A 100%-ban Arborio rizsből készült risotto gyönyörű színét a sáfrány adja. Az Antico Pastificio Umbro előrefőzött risottoját csak fel kell önteni vízzel és pár perc alatt kész is. A végén ízesítsd egy kis vajjal és parmezánnal, és kész is a csoda!

A  Monte Subasio alján található zöld völgyben, Assisi, Perugia és Spoleto között - Umbria régió ékszerei között – fekszik az Antico Pastificio Umbro ősi gyára, amely a régi, hagyományos módon készíti a tésztát. Fontos megjegyezni a Monte Subasio völgy kis folyóiból származó tiszta vizet, mert egészséges állagot biztosít a tészta számára, ezáltal nagyban hozzájárul a minőséghez.  A bronz extruderek és a tészta kézi vágásának módszerét magas fokon művelve készül el a tészta, amit ezután hosszú ideig lassan szárítanak.

Kóstolja meg a risottót és máris Milánóban érezheti magát!

1.699 Ft

Olaszországban évszázadok óta hagyományosak a színes tészták. Az Antico Pastifio Umbro is tartja ezt a hagyományt, épp ezért csak természetes színezékkel dolgozik. A céklapornak köszönhető a gyönyörű rózsaszín színe a kis pillangóknak. Próbáld ki akár egy egyszerű cacio e pepe alapjaként vagy akár egy krémes tejszínes szósszal, és garantált lesz a nem mindennapi látvány. 

A  Monte Subasio alján található zöld völgyben, Assisi, Perugia és Spoleto között - Umbria régió ékszerei között – fekszik az Antico Pastificio Umbro ősi gyára, amely a régi, hagyományos módon készíti a tésztát. Fontos megjegyezni a Monte Subasio völgy kis folyóiból származó tiszta vizet, mert egészséges állagot biztosít a tészta számára, ezáltal nagyban hozzájárul a minőséghez.  A bronz extruderek és a tészta kézi vágásának módszerét magas fokon művelve készül el a tészta, amit ezután hosszú ideig lassan szárítanak.

Kóstolja meg a farfallét, ami az iagazi olasz városkák hangulatát idézi!

Keresés