Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.699 Ft 1.380 Ft

Egyre fontosabb az egészséges és vegyszermentes életmód. A régi hagyományos gazdálkodáshoz visszanyúlva készült a bio spaghetti. Fekete színét tintahal tinta hozzáadásával érik el. 

Alapanyagok: durumbúzadara, tintahal tintája 2%, só. Szóját tartalmazhat.

Tárolja száraz és hűvös helyen, távol a direkt napfénytől. Főzési idő: 10 perc. 

Átlagos tápérték 100 g termékben: energia 1505 kj/355 kcal. Zsír 1,5 g, amiből telített zsírsavak 0,4 g., szénhidrát 72 g, amiből cukrok 2,6 g, fehérje 12 g. Só 0,17 g.

Kiszerelés: 500 g.

Gyártó: Antico Pasticio Umbro Srl., Olaszország.

3.600 Ft

Az Alcalá Oliva ezt a kiváló minőségű extra szűz olívaolajat állítja elő saját olvaültetvényéből Jaén-i Sierra Sur-ban. Mind a talaj, mind az éghajlat meghatározó tulajdonságokkal rendelkezik a magas minőség előállításához. Az olajbogyó érési állapota, a hőmérséklet és az időtartam-szabályozás a három fő tulajdonság, ami befolyásolja a minőséget. 

Az Alcalá forradalmasítja az olívaolaj használatot. A 14 ml kiszerelés lehetővé teszi az egyszerű és könnyű használatot, így akárhova magaddal tudod vinni.

Kóstolás:

Intenzív gyümölcsös, zöld jegyei a frissen vágott fűre, az alma- és a paradicsomnövényekre emlékeztet. A szájban lágyan édes, kiegyensúlyozott, közepesen kesernyés és fűszeres.

Fogyasztási javaslatok:

Kiváló saláták, carpaccio és hús ételek készítéséhez, nem csak otthoni fogyasztásra!

Kiszerelés: 14 ml x 10 db.

3.700 Ft

Szőlőfajták: Sangiovese 70%, Merlot 30%

Termelési terület: Canosa di Puglia

Borkészítés: A kíméletes préselést és bogyózást maceráció követi 26-28°C-on, mely a héjból a szín és zamatanyagok megfelelő kioldódását eredményezi .

Jellemzői: Rubinvörös színű bor. Illata intenzív gyümölcsösséget ad. Ízében a piros bogyós gyümölcsök és szilvalekvár jön elő egy kis vaníliával. Közepes test, alkohol, sav és lecsengés jellemzi.

Ajánljuk: Szalámik, sonkák, előételek, vörös húsok, közepesen érett sajtok, kemény sajtok mellé ajánljuk

Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 16-18°C

Alkoholtartalom: 12,5%

3.700 Ft

Minden emberben él egy képzeletbeli kép az olasz konyháról és ennek elengedhetetlen tartozéka a paradicsomos-bazsalikomos mártás. Az Urbani Tartufi az alapokat érintetlenül hagyva kicsit módosított a kompozíción hozzáadva a szarvasgombát.

Hozzávalók: napraforgóolaj, paradicsomszósz 14%, bazsalikom, Grana Padano DOP (tej, só, oltó, tartósítószer: lizozim [tojásfehérje]), extra szűz olívaolaj, tejsavópor, növényi rost (inulin), szárított paradicsom, trehalóz szőlőcukor), pecorino (juhtej, oltó, só), nyári szarvasgomba (Tuber Aestivum Vittadini) 3%, só, fenyőmag, aroma, tejfehérje, fokhagyma, savanyúságszabályozó (E330). Tejet, tejszármazékot és tojást tartalmaz.

Energiaérték (100 g átlagérték): Kcal 414 - Kj 1738.

Súly: 100 g.

Keresés