Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Aktualitások

Itt jársz éppen: Kezdőlap > Kiemelt ajánlatok >

Aktualitások

1.699 Ft

Alapanyagok: durumbúzadara, tintahal tintája 2%, só. Szóját tartalmazhat.

Tárolja száraz és hűvös helyen, távol a direkt napfénytől. Főzési idő: 10 perc. 

Átlagos tápérték 100 g termékben: energia 1505 kj/355 kcal. Zsír 1,5 g, amiből telített zsírsavak 0,4 g., szénhidrát 72 g, amiből cukrok 2,6 g, fehérje 12 g. Só 0,17 g.

Kiszerelés: 500 g.

Gyártó: Antico Pasticio Umbro Srl., Olaszország.

1.699 Ft

Olaszországban évszázadok óta hagyományosak a színes tészták. Az Antico Pastifio Umbro is tartja ezt a hagyományt, épp ezért csak természetes színezékkel dolgozik. A kurkumának és a tintahal tintának köszönhető ez az izgalmas színkombináció. Próbáld ki akár egy egyszerű cacio e pepe alapjaként vagy akár egy krémes tejszínes szósszal, és garantált lesz a nem mindennapi látvány. 

A  Monte Subasio alján található zöld völgyben, Assisi, Perugia és Spoleto között - Umbria régió ékszerei között – fekszik az Antico Pastificio Umbro ősi gyára, amely a régi, hagyományos módon készíti a tésztát. Fontos megjegyezni a Monte Subasio völgy kis folyóiból származó tiszta vizet, mert egészséges állagot biztosít a tészta számára, ezáltal nagyban hozzájárul a minőséghez.  A bronz extruderek és a tészta kézi vágásának módszerét magas fokon művelve készül el a tészta, amit ezután hosszú ideig lassan szárítanak.

Kóstolja meg a farfallét, ami az iagazi olasz városkák hangulatát idézi!

Keresés