Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ár:
1.699 Ft
Menny.:db

Olaszországban évszázadok óta hagyományosak a színes tészták. Az Antico Pastifio Umbro is tartja ezt a hagyományt, épp ezért csak természetes színezékkel dolgozik. A céklapornak köszönhető a gyönyörű rózsaszín színe a kis pillangóknak. Próbáld ki akár egy egyszerű cacio e pepe alapjaként vagy akár egy krémes tejszínes szósszal, és garantált lesz a nem mindennapi látvány. 

Alapanyagok: durumbúzadara, cékla 2%. Tartalmazhat tojás, tintahal tinta és szójamaradványt. Főzési idő: 10 perc. Tárolja száraz és hűvös helyen.

Átlagos tápérték 100 g termékben: energia 1506 kj/355 kcal. Zsír 1,4 g, amiből telített zsírsavak 0,4 g. Szénhidrát 71,5 g, amiből cukrok 2,9 g, fehérje 12,4 g., só 0,005 g.

Kiszerelés: 500 g.

Gyártó: Antico Pasticio Umbro Srl., Olaszország.

Gyártó: Antico Pastificio Umbro

Leírás

A  Monte Subasio alján található zöld völgyben, Assisi, Perugia és Spoleto között - Umbria régió ékszerei között – fekszik az Antico Pastificio Umbro ősi gyára, amely a régi, hagyományos módon készíti a tésztát. Fontos megjegyezni a Monte Subasio völgy kis folyóiból származó tiszta vizet, mert egészséges állagot biztosít a tészta számára, ezáltal nagyban hozzájárul a minőséghez.  A bronz extruderek és a tészta kézi vágásának módszerét magas fokon művelve készül el a tészta, amit ezután hosszú ideig lassan szárítanak.

Kóstolja meg a farfallét, ami az igazi olasz városkák hangulatát idézi!

Keresés